Wedstrijdverslag Zaterdag 25 maart 2017

 

WVV 2 – SETA 2

 

Afgelopen zaterdag heeft SETA 2 gespeeld tegen en WVV 2. De wedstrijd werd gespeeld in Winschoten op het sportpark aan de Stikkerlaan. Om 14:45 uur werd er afgetrapt.

 

Snelle voorsprong

 

De wedstrijd begon goed voor de blauw witten, na nog geen 10 minuten spelen werd de 0 – 1 gescoord door Dennis Kort. Hij wist in het zestienmeter gebied twee verdedigers aan de kant te zetten en te scoren. Vervolgens werd een paar minuten later Geert van de Sluis over de rechtervleugel de diepte ingestuurd. Geert wist zijn verdediger te verschalken en schoot vervolgens de bal op doel. De keeper van WVV hield de bal tegen, maar Kevin van Riezen stond klaar voor de rebound en wist de bal binnen te werken. 0 – 2 voor SETA. SETA bleef aanvallend voetballen en één van de verdedigers van WVV trok aan de noodrem. Er werd een overtreding gemaakt net buiten het zestienmeter gebied. Dennis Eling mocht aantreden voor de vrije bal. Eling schoot de bal  in de muur waardoor de bal stil kwam te liggen. Vervolgens was het aan Dennis Kort de taak om de bal binnen te prikken. 0 – 3 voorsprong voor SETA. WVV liet het er niet bij zitten en kwam een aantal keren gevaarlijk voor het doel van SETA. Het balbezit ging over en weer, en WVV zette vlak voor rust een aanval op over de linkervleugel. De linksbuiten wist de bal voor te geven en de spits wist vervolgens de bal in de koppen. SETA ging de rust in met 1 – 3 voorsprong.

 

Rommelig

 

Na het kopje thee, was het tijd voor de tweede helft. Het begon wat rommelig aan de kant van SETA. Hier wist WVV van te profiteren door de 2 – 3 te scoren. WVV bleef aanvallen waardoor de achterhoede van SETA het toch behoorlijk zwaar begon te krijgen.  Gelukkig was daar doelman Johny die de bal telkens weer goed wist af te stoppen. De laatste 20 schommelde het balbezit over en weer. Kansen waren er wel voor beide partijen, ze werden alleen niet afgemaakt.

 

GEZIEN!

 

Na de laatste 3 kwartier was het einde van de wedstrijd in zicht. Vlak voor tijd werd er nog een overtreding gemaakt door één van de spelers van WVV op de helft van SETA. Aan voorstopper Dennis Eling de taak om de bal weer in het spel te brengen. Eling schoot de bal vanaf ongeveer 60 meter hard en hoog richting het doel van WVV. De keeper van WVV liet zich horen en riep luid “GEZIEN!”. Gezien heeft hij het zeker, hij kon de bal namelijk over hem heen zien verdwijnen in het doel. 4 – 2 voor SETA. WVV mocht nog één keer aftrappen, maar dat had geen nut meer. De scheidsrechter floot af, en SETA mocht de 3 punten mee nemen naar Musselkanaal.