Sponsor uitgelicht:

Dorpsgarage Nieuw-Buinen

Dorpsgarage Nieuw-Buinen is gespecialiseerd in diverse deelgebieden binnen het mooie autovak. En vindt altijd een oplossing!

Dit betekend dat ze niet alleen voor alle merken originele en imitatie onderdelen leveren, Dorpsgarage heeft ook een enorm aanbod gebruikte en gereviseerde onderdelen. Wordt het heel bijzonder, dan kan besloten worden in eigen beheer iets te maken wat nog niet bestaat.

Wat onderhoud betreft richt het bedrijf zich op personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en aanhangwagens. Dit doet het in de breedste zin van het woord; ook uw klassieker is welkom.

Om de huidige generatie motoren storingsvrij te houden, is het noodzakelijk vervuiling tegen te gaan. Daarom werken het bedrijf met Forté reinigingsproducten, hiermee wordt beginnende vervuiling opgelost en kan een toekomstig probleem in de kiem gesmoord worden. Ook heeft het bedrijf van eigenaar Dirk Smink goede ervaringen met het oplossen van “zware probleemgevallen”. De ervaring leert dat uitlezen van storingen – waar de diagnose vaak begint – in veel gevallen de verkeerde richting op gaat als de techneut niet de link legt met de steeds vaker voorkomende vervuiling. Niet voor niets zijn 90% van alle voorkomende motorstoringen op het moment in verband te brengen met de milieu-systemen die op- om en aan de motor gebouwd zijn.

Maar Dorpsgarage Nieuw-Buinen is ook gespecialiseerd in banden&velgen, en ook voor het spoelen van uw automaat kunt u bij hun terecht.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Klik dan hier.

http://www.dorpsgaragenieuwbuinen.nl/