NIEUWSARCHIEF


Terug naar overzicht

16-09-2017

Seta verliest ook laatste bekerwedstrijd

Het eerste elftal van SETA heeft ook zijn laatste wedstrijd in de beker verloren.
In en tegen Borger, stond het na een uitstekende eerste helft 0-1 voor de ploeg van trainer Willy Kral. Een doelpunt van Abbas Torfi bracht deze stand op het scorebord.
Na de rust was het Borger wat meer en meer begon te drukken. Toch viel de gelijkmaker pas in de 71e minuut, via Albert Stevens. Op dat moment een verdiende stand en Seta moest proberen de gelijke stand over de streep te trekken. Echter was het 5 minuten na de gelijkmaker alweer raak. Dit keer was het Lars Herink en zo stond Seta op achterstand met nog een kwartier op de klok.
In de absolute slotfase, scoorde de Albert Stevens voor de thuisploeg ook nog de 3-1 en tekende hiermee ook voor de eindstand.
De Musselkanaalsters kunnen goed mee voetballen met een ploeg die een klasse hoger voetbalt, wat vorige week tegen Onstwedder Boys ook al duidelijk was. Maar kunnen dit helaas nog niet een volledige wedstrijd volhouden.
Aankomende week zal hopelijk in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, de stijgende lijn door getrokken kunnen worden tegen NKVV en er nu wel punten gepakt gaan worden. Dit zal moeten tegen een ploeg die een bekercampagne heeft gehad met uitsluitend ruime nederlagen.Terug naar overzicht